В Адміністрації Держприкордонслужби відбулась робоча зустріч групи експертів ЄС з представниками суб’єктів інтегрованого управління кордонами

НАЗАД
02 квiтня 2019 15:39

В Україні триває запровадження кращих практик держав Європейського Союзу щодо реалізації принципів інтегрованого управління кордонами.

Так, сьогодні в Адміністрації Держприкордонслужби України відбулась робоча зустріч групи радників ЄС високого рівня з представниками суб’єктів інтегрованого управління кордонами.

Під час заходу учасників було поінформовано про результати першого засідання Міжвідомчої робочої групи з питань координації інтегрованого управління кордонами, яку очолює Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Основною метою зустрічі було обговорення порядку розробки проекту Стратегії інтегрованого управління кордонами та Плану її реалізації. З окремими рекомендаціями та пропозиціями з цього питання виступили члени групи міжнародних експертів. Варто зазначити, що проект Стратегії буде розроблено на підставі одинадцяти європейських принципів інтегрованого управління кордонами та у тісній співпраці з групою радників ЄС високого рівня.

Окремо представниками суб’єктів інтегрованого управління кордонами було узгоджено порядок проведення тематичних зустрічей з питань розробки проекту Стратегії на поточному тижні.

Учасники засідання висловили готовність до консолідації зусиль з підготовки стратегічних документів у терміни, визначені Головою Міжвідомчої робочої групи з питань координації  інтегрованого управління кордонами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси