В Адміністрації Держприкордонслужби України відбулась презентація та перше засідання комітету з конкурсних торгів

НАЗАД
10 жовтня 2012 14:34

Чесність, прозорість, зрозумілість є головним принципом реалізації в Україні міжнародного проекту в рамках партнерства між Державною прикордонною службою України та Європейським Союзом.

Чесність, прозорість, зрозумілість є головним принципом реалізації в Україні міжнародного проекту в рамках партнерства між Державною прикордонною службою України та Європейським Союзом.

Черговим підтвердженням цього стала презентація проекту міжнародної технічної допомоги  та проведення першого засідання комітету з конкурсних торгів АДПСУ в рамках реалізації проекту міжнародної допомоги "Розвиток інфраструктури відділів прикордонної служби" Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 роки.

У заходах, які відбулись 10 жовтня 2012 року в Адміністрації Державної прикордонної служби України взяли участь Голова Місії Європейського Союзу з надання допомоги у питаннях кордону Україні та Республіці Молдова Удо Буркхольдер, представники Федеральної поліції Німеччини, Прикордонної варти Республіки Польща, експерти Секторальної бюджетної підтримки ЄС та  представники ЗМІ.

 Дана програма фінансується Європейським Інструментом Сусідства та Партнерства і передбачає розвиток прикордонної інфраструктури на українсько-польській ділянці кордону з метою протидії незаконній міграції та боротьби з транскордонною злочинністю.

Відповідно до проекту планується здійснити технічне переоснащення та реконструкцію 9 відділів прикордонної служби Луцького, Львівського та Мостиського прикордонних загонів. Вартість проекту становить майже 9 мільйонів євро.

Після презентації проекту відбулася процедура розкриття пропозицій конкурсних торгів із закупівлі робіт по реконструкції одного з 9 прикордонних підрозділів  -  відділу прикордонної служби «Павловичі» Львівського прикордонного загону. Решта тендерів триватиме до 6 листопада 2012 року, а реалізація проекту по створенню інфраструктури прикордонних підрозділів європейського рівня та їх технічного забезпечення має закінчитись до 1 вересня 2014 року. 

Адміністрація Держприкордонслужби України ретельно готується до реалізації кожного спільного з Європейською Комісією проекту. Для їх забезпечення експерти Держприкордонслужби проходять спеціальні заняття та тренінги для виконання усіх норм   відповідно до  українського та європейського законодавства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси