В Адміністрації Держприкордонслужби обговорили проект Плану заходів щодо реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами

НАЗАД
03 грудня 2015 09:56

В Адміністрації Держприкордонслужби було організовано та проведено засідання Контактного аналітичного центру суб’єктів інтегрованого управління кордонами.  Під час засідання сторонами бу

Нещодавно в Адміністрації Держприкордонслужби було організовано та проведено засідання Контактного аналітичного центру суб’єктів інтегрованого управління кордонами.

У засіданні також взяли участь представники Міністерства закордонних справ України, Міністерства інфраструктури України, Міністерства оборони України, Служби безпеки України, Державної міграційної служби України, Державної фіскальної служби України, Національної гвардії України, а також експерти Консультативної місії Європейського Союзу з реформування цивільного сектору безпеки України (EUAM).

 Під час засідання сторонами було обговорено проект Плану заходів щодо реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2015 року № 1149-р.

Прийняті на засіданні рішення позитивно вплинуть на виконання зобов’язань України в рамках безвізового діалогу з Європейським Союзом,  забезпечать відкритість і прозорість діяльності суб’єктів інтегрованого управління кордонами та дозволять вийти на якісно новий рівень міжнародного, прикордонного і міжвідомчого співробітництва.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси