(ВІДЕО) В Адміністрації Держприкордонслужби відбувся круглий стіл між керівництвом відомства і профспілковою організацією служби

НАЗАД
28 лютого 2019 12:20

В Адміністрації Державної прикордонної служби у відеорежимі відбувся круглий стіл між керівництвом відомства і профспілковою організацією Служби. На відеозв’язку знаходилися представники органів охорони державного кордону.

Під час засідання  порушувалися нагальні питання: оплата праці службовців різних категорій, кадрова політика по відношенню до цивільного складу,  а їх у відомстві понад 6800 осіб, обговорювалися правові засади діяльності працівників, медичного забезпечення, можливості санаторно-курортного лікування.

В ході діалогу, коли виникали проблемні питання, в тому числі і в органах охорони державного кордону, учасники круглого столу колегіально обговорювали існуючі проблеми та оперативно вносили практичні пропозиції для їх вирішення.

Варто відмітити, що на сьогоднішній день, у рамках правового поля, існує системний та дієвий діалог між профспілковою організацією Держприкордонслужби та керівництва відомства. Існуючий Колективний договір та Галузева угода виконуються в повному обсязі всіма учасниками – підписантами цих документів.   

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси