В Адміністрації Держприкордонслужби відбулося засідання комітету Громадської організації «Всеукраїнська організація ветеранів-прикордонників»

НАЗАД
12 жовтня 2017 15:01

Учора в Адміністрації Державної прикордонної служби України у відеорежимі з усіма органами прикордонного відомства відбулося засідання за круглим столом комітету Громадської організації «Всеукраїнська організація ветеранів-прикордонників».

Учора в Адміністрації Державної прикордонної служби України у відеорежимі з усіма органами прикордонного відомства відбулося засідання за круглим столом комітету Громадської організації «Всеукраїнська організація ветеранів-прикордонників».

Розпочав засідання голова комітету Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників генерал-лейтенант у відставці Анатолій Макаров, який запросив до виступу Голову Державної прикордонної служби України генерал-лейтенанта Петра Цигикала.

У ході виступу Петро Цигикал наголосив, що питання взаємодії з ветеранами є одним з пріоритетів відомства і така співпраця набуває особливого значення в умовах війни, яку веде український народ.

Учасниками засідання хвилиною мовчання було вшановано героїв-прикордонників, які віддали своє життя захищаючи Вітчизну у роки другої світової війни, виконуючи інтернаціональний обов’язок і тих хто загинув під час проведення АТО. 

Голова Держприкордонслужби окреслив основні завдання, які стоять перед відомством у розрізі стратегії розвитку МВС до 2020 року, зокрема це відновлення контролю над державним кордоном України на окупованих територіях, оснащення прикордонних підрозділів сучасними засобами контролю, у тому числі на лінії розмежування в районі АТО та на ТОТ Крим, також реалізація основних принципів інтегрованого управління кордонами відповідно до стандартів ЄС, розвиток та упровадження механізмів спільної охорони кордонів з ЄС та республікою Молдова, взаємодії правоохоронних органів з питань протидії транскордонній злочинності і контролю за дотриманням прав людини при перетині кордону, крім того це збільшення щільності охорони кордону та розгорнення нових підрозділів.

У завершенні свого виступу Голова Служби вручив нагороди ветеранам-прикордонникам, подякував за їх внесок в національно-патріотичне виховання воїнів-прикордонників та побажав ветеранам міцного здоров’я, невичерпної енергії та довгих років життя.

В свою чергу зі словами вдячності та настанов виступили  Голова комітету Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників Анатолій Макаров та перший заступник голови комітету Громадської організації «Всеукраїнська організація ветеранів прикордонників» полковник у відставці Олександр Арбеков, які щиро подякували керівництву Державної прикордонної служби України та висловили сподівання, що покоління цього часу з честю продовжуватиме та примножуватиме славні патріотичні та бойові традиції Держприкордонслужби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси