В Адміністрації Держприкордонслужби відбулося перше в цьому році засідання Віртуального контактного аналітичного центру

НАЗАД
26 березня 2021 15:41

Окрім суб’єктів інтегрованого управління кордонами у відеоконференції 25 березня взяли участь європейські партнери, які надають неоціненну практичну підтримку у зміцненні інтегрованого управління кордонами в Україні.

Учасники відеонаради підбили підсумки стану реалізації у минулому році Стратегії інтегрованого управління кордонами та обговорили завдання на наступний період. Також на засіданні порушили питання щодо підготовки проведення наприкинці березня засідання міжвідомчої робочої групи з питань координації інтегрованого управління кордонами, створення національного спільного координаційного центру ІУК та аналізу ризиків, учинення спільного наказу про затвердження Порядку обміну інформаційно-аналітичними матеріалами та розроблення нормативно-правової бази щодо методики оцінювання інтегрованого управління кордонами.

Крім цього, учасники заходу ознайомилися з досягненнями проєкту «Підтримка ЄС у зміцненні ІУК в Україні», що презентував керівник зазначеної міжнародної програми.

Із завершенням зустрічі учасники домовилися про організацію проведення у наступному місяці міжнародної конференції «Концепція створення національного спільного координаційного центру інтегрованого управління кордонами та аналізу ризиків».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси