В Адміністрації Держприкордонслужби відбулось засідання Віртуального контактного аналітичного центру з питань протидії незаконному обігу наркотичних засобів, зброї та боєприпасів

НАЗАД
19 серпня 2017 09:09

На виконання плану заходів щодо реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами в Адміністрації Державної прикордонної служби України нещодавно відбулось чергове засідання Віртуального контактного аналітичного центру з питань протидії незаконному

На виконання плану заходів щодо реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами в Адміністрації Державної прикордонної служби України нещодавно відбулось чергове засідання Віртуального контактного аналітичного центру з питань протидії незаконному обігу наркотичних засобів, зброї та боєприпасів.

У зазначеному заході взяли участь представники Державної прикордонної служби України, Державної фіскальної служби України та Національної поліції України.

Під час засідання учасниками було обговорено стан та перспективи розвитку міжвідомчої взаємодії, а також проаналізовано обстановку щодо протидії обігу в Україні наркотичних засобів та зброї.

За результатами зустрічі Сторонами було опрацьовано спільний інформаційно-аналітичний бюлетень щодо результатів діяльності з протидії незаконному обігу наркотичних засобів, зброї та боєприпасів у першому півріччі 2017 року, для його подальшого використання в оперативно-службовій діяльності правоохоронних органів України.

Варто зазначити, що співробітники Нацполіції вперше взяли участь в опрацюванні спільного аналітичного продукту.

Держприкордонслужба продовжує залишатись надійною платформою для впровадження сучасних підходів до інтегрованого управління кордонами та забезпечення інтересів національної безпеки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси