В Адміністрації Держприкордонслужби відбулось засідання профспілки

НАЗАД
26 квiтня 2021 15:18

Сьогодні в Адміністрації Держприкордонслужби відбулося засідання комісії по підведенню підсумків виконання положень діючої Галузевої угоди між Держприкордонслужбою та Профспілкою працівників державних установ України на 2018 – 2020 роки.

Участь у засіданні прийняли заступник Голови Державної прикордонної служби України генерал-майор Сергій Сердюк та керівники структурних підрозділів Адміністрації Держприкордонслужби. Від сторони профспілки – Юрій Піжук Голова Профспілки працівників державних установ  України, Віталій Почтовий Голова профспілки працівників державних установ м. Києва, Валентина Гурневич завідувач відділу  соціально-економічного  захисту членів Профспілки працівників державних установ України та Антоніна Птиця Голова Об’єднаної профспілкової організації Державної прикордонної служби України.

Під час засідання сторони провели обговорення питань щодо виконання положень Галузевої угоди на 2018 – 2020 роки та запропонували здійснити її пролонгацію на 2021-2022 роки.

Перед учасниками засідання виступив заступник Голови Державної прикордонної служби України генерал-майор Сергій Сердюк, який зосередив увагу учасників засідання на тому, що сьогодні Державна прикордонна служби України тісно співпрацює з Об’єднаною профспілковою організацією Держприкордонслужби у питаннях виконання Галузевої угоди та колективних договорів. В ході виступу він подякував керівникам профспілки за проведену спільну роботу та висловив сподівання, що такий налагоджений соціальний діалог між відомством та профспілкою буде тривати і надалі.

Від імені Голови Державної прикордонної служби України Сергій Сердюк вручив відомчі відзнаки Державної прикордонної служби України керівникам профспілки – Юрію Піжуку, Віталію Почтовому та Антоніні Птиці за якісну та результативну співпрацю з Державною прикордонною службою України в питаннях захисту трудових прав працівників.

В свою чергу Юрій Піжук та Віталій Почтовий подякували керівництву Адміністрації Держприкордонслужби за розуміння і швидке вирішення питань, що виникали у профспілки та зазначили, що такий рівень ведення соціального діалогу є без перебільшення одним з найкращих в Україні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси