В Адміністрації Держприкордонслужби відбулось засідання експертів Віртуального контактного аналітичного центру

НАЗАД
14 квiтня 2017 09:40

13 квітня 2017 року в Адміністрації Держприкордонслужби відбулось чергове засідання Віртуального контактного аналітичного центру з питань протидії незаконному переміщенню наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, прекурсорів, зброї, боєприпа

13 квітня 2017 року в Адміністрації Держприкордонслужби відбулось чергове засідання Віртуального контактного аналітичного центру з питань протидії незаконному переміщенню наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, прекурсорів, зброї, боєприпасів та вибухових речовин через державний кордон України.

У заході взяли участь експерти аналітичних підрозділів Державної прикордонної служби України та Державної фіскальної служби України.

У ході зустрічі експертами обговорено стан та перспективи розвитку взаємодії та проаналізовано обстановку щодо протидії контрабанді наркотиків і зброї через державний кордону 2016 році.

Зокрема, сторони констатували, що стан міжвідомчої взаємодії вже традиційно залишається на високому рівні.

Разом з тим, зазначалося, що обстановка на державному кордоні є контрольованою, загострення ситуації щодо контрабанди наркотичних засобів не відмічається, а обсяги вилучених наркотиків зменшилися на 30%.

Водночас, українські прикордонники та митники підкреслили важливість функціонування Віртуального контактного аналітичного центру, як дієвого механізму прогнозування ситуації на державному кордоні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси