В Адміністрації Держприкордонслужби відбулось сьоме засідання Керівного комітету проекту TWINNING

НАЗАД
03 липня 2018 15:44

У ході засідання керівниками усіх трьох компонентів TWINNING-проекту було презентовано результати проекту та заходи, проведені у звітному періоді.

Сьогодні відбулось чергове сьоме засідання Керівного комітету проекту TWINNING. Разом із представниками Адміністрації Держприкордонслужби у заході взяли участь європейські експерти з Німеччини, Литви та Польщі, представники Представництва ЄС в Україні, Консультативної місії ЄС із допомоги в реформуванні цивільного сектору безпеки (EUAM) та Національного агентства України з питань державної служби.

Під час зустрічі директором Міжнародно-правового департаменту Олександром Панченком та заступником директора Департаменту охорони державного кордону – начальником управління прикордонного контролю Юрієм Лисюком було поінформовано європейських колег про досягнення прикордонного відомства України у минулому кварталі, зокрема про зрушення у процесі створення міжвідомчої робочої групи високого рівня з питань координації інтегрованого управління кордонами та підготовки експертів Держприкордонслужби з проведення оцінювання оперативно-службової діяльності підрозділів за новітніми європейськими методиками.

У ході засідання керівниками усіх трьох компонентів TWINNING-проекту було презентовано результати проекту та заходи, проведені у звітному періоді.

Наступне, підсумкове засідання керівного комітету проекту заплановано на початок жовтня.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси