В Адміністрації Держприкордонслужби відбулася зустріч зі спеціальним представником МВС Естонської Республіки в Україні Тармо Кохвом

НАЗАД
20 травня 2021 16:12

Під час зустрічі обговорювали стан та перспективи подальшого розвитку співробітництва між прикордонними відомствами України та Естонської Республіки.

Сторони обговорили стан виконання Плану розвитку співробітництва між прикордонними відомствами двох країн на 2021-2022 роки, а також проєкт Меморандуму про взаєморозуміння між Адміністрацією Державної прикордонної служби України і Департаментом поліції та прикордонної охорони Естонської Республіки про співробітництво у сфері протидії транснаціональній злочинності.

Українською стороною акцентовано увагу на посиленні співробітництва оперативних підрозділів та необхідності зміцнення потенціалу розвитку Морської охорони.

Сторонами досягнуто домовленості щодо проведення спільних тренінгів і стажування для командирів кораблів морської охорони,  а також проведення онлайн-конференції для спеціалістів зв’язку та інформаційних систем.  

Генерал-інспектор Тармо Кохв висловив тверду підтримку України у відстоюванні її суверенітету і територіальної цілісності та запевнив у прагненнях поліції Естонії до подальшої співпраці з Держприкордонслужбою України.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси