В Адміністрації Держприкордонслужби України відбулися збори начальників окремих регіональних центрів комплектування

НАЗАД
31 сiчня 2017 14:22

Сьогодні в Адміністрації Державної прикордонної служби України пройшли настановчі збори з начальниками окремих регіональних центрів комплектування, на яких підбили підсумки оперативно-службової діяльності у 2016 році, а також розглянули завдання на 2017

Сьогодні в Адміністрації Державної прикордонної служби України пройшли настановчі збори з начальниками окремих регіональних центрів комплектування, на яких підбили підсумки оперативно-службової діяльності у 2016 році, а також розглянули завдання на 2017 рік.

Збори відбулися під керівництвом першого заступника директора департаменту – начальника управління кадрового менеджменту Департаменту персоналу генерал-майора Миколи Маланчія.

У ході зборів всебічно розглянули і дали принципову оцінку за напрямками діяльності окремих регіональних центрів комплектування, а також визначили шляхи реалізації завдань цього року. Також відбулося заслуховування керівників ОРЦК за напрямками діяльності.

Окремо генерал-майор Микола Маланчій наголосив на недоліках, які були допущені минулого року під час добору, та принципово вказав на їх усуненні і вирішенні, аби уникнути прорахунків у цьому році.

Також відбулося обговорення  проблемних питань щодо удосконалення процедури добору, в якому брали участь представники підрозділів Адміністрації Держприкордонслужби України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси