В Адміністрації Держприкордонслужби обговорили шляхи вдосконалення оперативно-службової діяльності відомства

НАЗАД
24 травня 2018 09:09

В Адміністрації Державної прикордонної служби України пройшли навчально-методичні збори із заступниками начальників штабів – начальників відділів управління службою регіональних управлінь та органів охорони державного кордону.

В Адміністрації Державної прикордонної служби України пройшли навчально-методичні збори із заступниками начальників штабів – начальників відділів управління службою регіональних управлінь та органів охорони державного кордону за участі Директора Департаменту організаційно-адміністративної роботи та аналітичного забезпечення Леоніда Барана.

Актуальність заходу була обумовлена необхідністю підвищення оперативності управління силами та засобами охорони державного кордону в умовах складної та динамічної обстановки й продовження системного реформування підрозділів відомства.

Учасники зборів обговорили багато актуальних питань. Зокрема несення служби корабельно-катерним складом Морської охорони в умовах збройної агресії РФ та окупації нею частини території України, законодавчі новації у сфері роботи з іноземцями та адміністративного провадження, порядок організації прикордонно-представницької діяльності, забезпечення режиму секретності під час оперативно-службової діяльності. Окремо звернули увагу на особливості організації застосування безпілотних авіаційних комплексів в охороні державного кордону та на особливості взаємодії Держприкордонслужби зі ЗМІ.

Обговорення проблематики та обмін інформацією підвищать професійний рівень учасників зборів, що у свою чергу ефективно вплине на якість та швидкість здійснення прикордонного контролю й взаємодію з іншими правоохоронними органами під час проведення в Україні Ліги Чемпіонів УЄФА.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси