В Адміністрації Державної прикордонної служби України відбулось засідання Громадської ради

НАЗАД
27 березня 2018 16:57

Сьогодні в Києві відбулось засідання Громадської ради при Адміністрації Державної прикордонної служби України.

Сьогодні в Києві відбулось засідання Громадської ради при Адміністрації Державної прикордонної служби України.

На початку заходу очільник прикордонного відомства генерал-лейтенант Петро Цигикал наголосив, що відкритий діалог Держприкордонслужби з суспільством є надзвичайно важливим, а  Громадська рада є однією із платформ цього діалогу. Особливого значення така співпраця набуває в умовах неоголошеної війни, яка триває на сході нашої країни.

Крім того, у ході виступу Голова Держприкордонслужби окреслив основні завдання, які стоять перед прикордонним відомством у розрізі стратегії розвитку МВС до 2020 року. Зокрема це нарощення щільності охорони кордону, удосконалення структури відомства, реформування мобільних сил та бойових резервів, посилення відповідальності за правопорушення та формування високого рівня патріотизму й мотивації.

Також перед Громадською радою виступили окремі керівники та посадові особи департаментів Адміністрації Держприкордонслужби. Під час  виступів були розглянуті та обговорені питання щодо роботи зі зверненнями громадян, стану фінансування, обговорення матеріалів про виїзне засідання Громадської ради до Східного регіонального управління.

На завершення засідання Голова Громадської ради при Адміністрації Державної прикордонної служби України Володимир Бідах подякував керівництву відомства за сприяння у роботі ради та наголосив, що спільними зусиллями вдасться досягнути ще більших  результатів у справі охорони державного кордону.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси