В Адміністрації Державної прикордонної служби України відбулось засідання колегії з питань діяльності відомства

НАЗАД
14 вересня 2012 09:39

В Адміністрації Державної прикордонної служби України відбулось засідання колегії, під час якого обговорювалися питання діяльності відомства та підвищення якості прикордонної служби.

В Адміністрації Державної прикордонної служби України відбулось засідання колегії, під час якого обговорювалися питання діяльності відомства та підвищення якості прикордонної служби. Також розглядалися результати роботи відомства з початку року. У засіданні взяли участь Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин, начальники регіональних управлінь та  прикордонних загонів. 

За цей період персоналом прикордонного відомства було виявлено та  затримано 1 388 нелегальних мігрантів, з яких 705 за незаконне перетинання державного кордону, вилучено понад 555 одиниць зброї, майже 100 кілограмів наркотичних речовин та понад 6 кілограмів вибухових речовин, а також затримано товарів й вантажів вартістю близько 140 мільйонів гривень. Крім того, в  рамках боротьби з організованою злочинністю було припинено діяльність  132 злочинних груп  у складі 317 осіб. Кораблями морської охорони спільно з малою авіацією було затримано за порушення законодавства України 2 турецькі  рибопромислові шхуни та видворено за межі економзони  5 іноземних браконьєрських шхун.

Кращих результатів в оперативно-службовій діяльності досягнули у Північному та Південному регіональних управліннях, а серед органів охорони державного кордону кращими визнали Львівський, Могилів-Подільський та Чернігівський прикордонні загони.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси