В Україну прибуло понад 1000 паломників-хасидів

НАЗАД
19 квiтня 2013 10:54

 

Учора в  Україну прибуло понад тисячу поломників-хасидів.Більшість з них, а саме 6 чартерних літаків з Будапешту, Брюсселю, Лондона, Тель-Авіву,  Москви пр

 

Учора в  Україну прибуло понад тисячу паломників-хасидів.

Більшість з них, а саме 6 чартерних літаків з Будапешту, Брюсселю, Лондона, Тель-Авіву,  Москви прибули через аеропорт Львова. Крім того, значну частину паломників прикордонники Львівського та Мостиського загонів оформили у автомобільних пунктах пропуску «Рава-Руська», «Краківець» та «Шегині».

Варто зауважити, що хасиди приїхали до міста Белз Сокалького району Львівської області. Вони прибули із багатьох країн світу з метою вшанування чудотворних рабинів-цадиків, які поховані на міському кладовищі. Таке паломництво відбувається раз на два роки.  До того ж паломників цього року було оформлено більше через весілля  онука белзького равина, котре незабаром відбудеться.

Нагадаємо, що в Україну основна частина паломників-хасидів щорічно прибуває восени, щоб відсвяткувати у місті Умань єврейський Новий рік. У минулому році з цією метою нашу країну відвідало понад 20 тисяч осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси