«Узбережжя-2021». Заходи з викриття порушників прикордонного режиму тривають

НАЗАД
26 травня 2021 11:36

Низку правопорушень викрито прикордонниками Одеського, Херсонського та Бердянського загонів в рамках спеціальних заходів «Узбережжя-2021», які проводяться спільно із взаємодіючими органами.

Тільки протягом останніх двох діб виявлено чотири випадки правопорушень, які пов’язані з порушенням прикордонного режиму та незаконним вилов водних живих біоресурсів у контрольованих прикордонних районах.

На Азовському морі, в районі с. Преслав, браконьєр за допомогою 8 ятерів виловив кілька десятків кілограмів риби (піленгасів, оселедців, камбали, бичків, кефалі та креветок). В іншому випадку браконьєри підійшли до берега на маломірному плавзасобі поза об’єктом базування з забороненими знаряддями лову та уловом 5 ящиків креветок. А на Одещині, в Будацькому лимані, виявили браконьєра з уловом атерин, бичків та креветок. На Миколаївщині, на узбережжі Березанського лиману, правопорушник за допомогою 2 ятерів спіймав близько десяти кілограмів креветок.

Загальна сума збитків, завданих державі, склала понад 100 тисяч гривень. 

За порушення правил прикордонного режиму щодо порушників прикордонники склали відповідні адмінматеріали.

Крім того, за всіма фактами до Національної поліції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 249 ККУ «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом».  

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси