Усі ми однієї сміливості і кожен з нас здатен вибити ворога з кожного сантиметра нашої країни

НАЗАД
27 листопада 2022 11:18

Прикордонник на псевдо Хмель з династії військових. Із дитинства він мріяв стати офіцером, як його батько, дідусь та прадідусь, який командував дивізією ракетних військ під час Другої світової війни та дійшов до самого Берліна.

Вже на той час молодий хлопець розумів, що захист своєї родини та Батьківщини – це обов’язок кожного чоловіка.

У 2014 році через вторгнення рф на територію України та анексію Криму Хмель вирішив поєднати своє життя з охороною державних кордонів.

“23 лютого нічого не віщувало біди, в нас був предсвятковий вечір з нагоди 50-річчя мого батька, а вже на ранок 24 ми прокинулись під звуки вибухів та від дзвінків рідних і знайомих зі звісткою, що розпочалась війна. Вагатися не було часу, зібрав речі та поїхав у підрозділ. Однак, найбільше переживала мама та бабуся.

Проте незабаром жінки свої хвилювання сфокусували на допомогу військовим та цивільному населенню, які залишились без домівок та їжі”, – розповідає Хмель.

Денис – відважний, молодий офіцер, який своєю цілеспрямованістю та впевненістю щодня демонструє побратимам, що в цій війні ми всі однієї сміливості і кожен з нас здатен вибити ворога з кожного сантиметра нашої країни.

Нещодавно, на світанку, під час чергового російського терору України дронами-камікадзе, Денису разом зі своїми побратимами вдалось стрілецькою зброєю філігранно знищити один з «мопедів», який наближався до Одещини.

Після Перемоги Хмель мріє створити свою сім’ю, поєднати своє життя з коханою дівчиною, котра чекає на нього вдома, невтомно працювати разом зі своїми братами, піклуватися про своїх батьків. Але найголовніша мрія хлопця, щоб ніколи в житті ніхто з майбутніх поколінь українців більше не відчували та не знали що таке війна.

“Я чіткою знаю, що кожен з нас зараз робить усе заради того, щоб наші батьки та діти жили у вільній, квітучій країні та ніколи нічого не боялись. Знаю і вірю наш незламний народ подолає всі випробування та Переможе!

Все неодмінно буде Україна!”

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси