«Уроки мужності» для школярів: прикордонники знайомлять молодь зі своєю професією

НАЗАД
13 вересня 2023 16:05

Прикордонники продовжують знайомити молодь з особливостями своєї професії, тож днями завітали до школярів та провели «уроки мужності».

Для майбутніх випускників розповіли про особливості військової служби в лавах Держприкордонслужби та познайомили із військовими навчальними закладами, де навчаються майбутні прикордонники.

Також учням розповіли про престиж прикордонної служби, про основні завдання охоронців державних рубежів та про участь прикордонників у відбитті збройної агресії.

Найбільше увагу дітей привернула демонстрація стрілецької зброї. Юнакам і дівчатам розповіли про технічні можливості та заходи безпеки при поводженні зі зброєю та провели практичне заняття з розбирання-збирання навчальної стрілецької зброї. Після чого діти мали можливість закріпити знання та під наглядом військових спробувати прицілитися та вправлятися зі зброєю.

Медики-прикордонники провели підліткам практичне заняття з тактичної медицини, в ході якого продемонстрували, як надавати першу медичну допомогу.

Сподіваємося, що такі заходи допомагають підростаючому поколінню у виборі майбутньої професії та виховують у них почуття патріотизму та любові до своєї держави.

Усі, хто бажає приєднатися до команди професіоналів та поповнити лави Держприкордонслужби, звертайтеся:

Представництво у Львівській області: м. Львів, вул. Личаківська 74, (096) 568-24-83, м. Великі Мости (096) 833-93-80

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси