Урочисте підняття Державного Прапора, автопробіг Єдності та встановлення рекорду: прикордонники на Львівщині взяли участь у заходах до Дня Конституції

НАЗАД
28 червня 2024 13:43

Сьогодні Україна відзначає День Конституції України. Основний закон нашої держави починається зі слів: «Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава».

856 день 10-річної війни ми виборюємо право бути українцями: вільними, незалежними, сильними! Сучасній українській Конституції сьогодні 28 років.

З нагоди відзначення Дня Конституції до міських заходів долучився начальник Західного регіонального управління генерал-майор Валерій Вавринюк, начальник 7 прикордонного Карпатського загону полковник Олег Трофіменко та охоронці кордону.

Автопробіг Єдності став символом об’єднаності українців, а отже – непереможності. До нього долучилися прикордонники, працівники поліції, ДСНС і інші суміжні органи та структури. Загалом колона зібрала 28 автівок.

Пізніше у парку «На Валах» відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України. Розпочали захід з хвилини мовчання на знак пам’яті про всіх, хто віддав життя за Незалежність України.

На завершення учасники встановили рекорд України – Найбільша Конституція України, яку виготовили з солодощів. 3 400 кексів та печива сформували обкладинку копії Конституції України. Офіційно рекорд зафіксувала Анна Крисюк, представниця Книги рекордів України. Після встановлення рекорду усі солодощі відвезуть воїнам, які проходять лікування та реабілітацію.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси