Українсько- словацький кордон «штурмували» семеро правопорушників

НАЗАД
08 лютого 2024 14:58

Шістьох закарпатців та киянина зупинили учора прикордонники Чопського загону під час спроби незаконного перетину держрубежу.

Четверо закарпатців пробиралися до кордону горами у районі населеного пункту Забрідь Ужгородського району. Отримавши оперативну інформацію про можливе порушення, прикордонники відділу «Ужгород» вислали у зазначений район додаткові наряди. Чоловіків знайшли та затримали за допомогою службового собаки.

Ще одного закарпатця виявили на околиці міста Ужгород за 400 метрів від кордону. Чоловік помітив прикордонний наряд та намагався обійти його, однак така спроба виявилася марною. Затриманий визнав, що мав намір перетнути українсько-словацький кордон у протиправний спосіб.

Двадцятирічного киянина зупинили поблизу населеного пункту Оноківці. Про рух невідомого правоохоронців сповістив сигналізаційний комплекс. У ході пошукових заходів прикордонники виявили пролаз у загороджувальному паркані та доріжку слідів у напрямку Словаччини. По слідах пустили службового собаку, який зупинив правопорушника за 300 метрів від кордону.

Усіх затриманих доставили у прикордонні підрозділи. За спробу незаконного перетинання державного кордону їм доведеться відповідати перед судом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси