Українські та американські експерти обговорюють питання створення сучасної системи висвітлення надводної обстановки

НАЗАД
01 серпня 2016 14:08

В Одесі, в рамках Державної цільової правоохоронної програми «Облаштування та реконструкція державного кордону» на період до 2020 року, проходить міжнародний захід за участі представників Держприкордонслужби, ВМС ЗС України, групи інженерів Тихоокеанськог

В Одесі, в рамках Державної цільової правоохоронної програми «Облаштування та реконструкція державного кордону» на період до 2020 року, проходить міжнародний захід за участі представників Держприкордонслужби, ВМС ЗС України, групи інженерів Тихоокеанського центру повітряної і морської охорони США та представників 6 флоту США.

Учасники заходу розглянуть питання щодо реалізації завдань з розбудови державної інформаційної системи висвітлення надводної обстановки. Також обговорюються консолідовані підходи по створенню Державної системи висвітлення надводної обстановки України на базі відомчих систем Держприкордонслужби та ВМС ЗС України.

Технічні спеціалісти Держприкордонслужби, ВМС ЗС України та інженери США проаналізували питання нарощування технічної складової, зокрема комплексне застосування РЛС та мультиспектральних камер, а також системи передачі даних всіх об’єктів, залучених до контролю за надводною обстановкою в Чорному морі.

Крім того було визначено порядок проведення роботи. Нині робоча група проводить обстеження берегових постів технічного спостереження Держприкордонслужби та інших об’єктів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси