Українські прикордонники взяли участь у робочій зустрічі підрозділів аналізу ризиків країн Східного партнерства

НАЗАД
31 сiчня 2018 14:43

Сьогодні у Варшаві українські прикордонники взяли участь у робочій зустрічі підрозділів аналізу ризиків країн Східного партнерства.

Сьогодні у Варшаві українські прикордонники взяли участь у робочій зустрічі підрозділів аналізу ризиків країн Східного партнерства - Україна, Республіка Молдова, Грузія, Республіка Білорусь, Азербайджан, Республіка Вірменія. Захід відбувся в штаб-квартирі Європейської агенції прикордонної та берегової охорони (FRONTEX).

Під час міжнародного форуму експерти-аналітики обговорили останні тенденції у сфері протидії транскордонній злочинності на зовнішніх кордонах Європейського Союзу, які стануть основою для опрацювання спільного аналітичного звіту за 2017 рік «Аналіз ризиків країн Східного Партнерства 2018».

Слід зазначити, що цей звіт опрацьовується з урахуванням спільної інтегрованої моделі аналізу ризиків CIRAM 2.0 та є основним аналітичним документом, який докладно розкриває обстановку на зовнішніх кордонах Європейського Союзу.

До опрацювання спільного аналітичного звіту долучаються експерти-аналітики прикордонних відомств Мережі аналізу ризиків «Східного Партнерства», а також представники Мережі аналізу ризиків країн ЄС (Фінляндії, Норвегії, Естонія, Литва, Латвія, Польщі, Словаччини, Румунії та Угорщини).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси