Українська делегація здійснила візит до Королівства Нідерланди у рамках проекту «Зміцнення управління міграцією та притулком в Україні»

НАЗАД
28 серпня 2018 09:16

Захід проходить в рамках фінансованого Європейським Союзом проекту «Зміцнення управління міграцією та притулком в Україні», який реалізовується Представництвом МОМ в Україні.

Ознайомчий візит української делегації у складі представників Адміністрації Державної прикордонної служби України, Державної міграційної служби України та Національної поліції України розпочався у Нідерландах.

Захід проходить в рамках фінансованого Європейським Союзом проекту «Зміцнення управління міграцією та притулком в Україні», який реалізовується Представництвом МОМ в Україні.

Під час візиту передбачається проведення зустрічей з представниками Міністерства безпеки та правосуддя Королівства Нідерланди та Королівської військової поліції Королівства Нідерланди з метою ознайомлення з питаннями використання біометричної ідентифікації та верифікації в процесі управління міграцією, зокрема обмін біометричними даними між різними органами, його нормативне врегулювання, системою реєстрації затриманих мігрантів, системою отримання попередньої інформації про пасажирів тощо. Також заплановано відвідання Центру тимчасового утримання мігрантів у м. Роттердам.

Учора делегація відвідала підрозділ Королівської військової поліції Королівства Нідерланди в міжнародному аеропорту Схіпгол (Амстердам). У ході візиту учасників поїздки ознайомлено з порядком здійснення прикордонних процедур та з системою попередньої перевірки пасажирів і роботою автоматизованих систем e-gate.

Крім того, в ході візиту відбулася зустріч з Координатором Національного тактичного командування аеропорту Schiphol та пройшло ознайомлення з презентацією Центру збору інформації у сфері прикордонного контролю.

Загалом нідерландська сторона відзначила високий рівень співпраці з Україною, насамперед з питань прикордонної, міграційної та правоохоронної сфери України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси