Українець «запакував» своє авто сигаретами та спробував утекти з пункту пропуску (ВІДЕО)

НАЗАД
01 липня 2016 12:56

Прикордонники Мостиського загону попередили чергову спробу прихованого переміщення через кордон партії цигарок. Вдруге за тиждень водій-контрабандист намагався втекти з пункту пропуску

Прикордонники Мостиського загону попередили чергову спробу прихованого переміщення через кордон партії цигарок. Вдруге за тиждень водій-контрабандист намагався втекти з пункту пропуску.

Вчора, в пункті пропуску «Краковець», що на українсько-польському кордоні, під час перевірки транспортних засобів, які виїжджали з України по смузі руху «зелений коридор», прикордонники направили на додатковий огляд старенького «москвича». За кермом автомобіля  української реєстрації перебував – львів’янин, 1959 року народження. Старший наряду вказав водієві місце огляду автомобіля, однак той, очевидно маючи що ховати від правоохоронців, самовільно змінив смугу руху, розвернувся  і спробував виїхати з пункту пропуску та втекти від прикордонників. На під’їзді до вартового шлагбауму на горе-водія вже чекав піднятий пристрій для примусової зупинки автомобілів. Автівку таки оглянули і знайшли підтвердження хуліганської поведінки її власника – у моторному та багажному відсіках, у задньому пасажирському сидінні, у стелі автомобіля та в запасному колесі було виявлено 4 тисячі 137 пачок цигарок з українськими акцизними марками на суму понад 57 тисяч гривень.

Цигарки та автомобіль вилучено, а за свої дії та порушення законодавства «гонщик» отримав ще й низку адміністративних протоколів, зокрема за злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця Держприкордонслужби України, за порушення режиму в пункті пропуску та за порушення митних правил.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси