Українець повертався із Молдови з акумуляторами та кольоровими металами

НАЗАД
24 сiчня 2018 10:20

Учора у пункт пропуску «Кучурган», на в’їзд в Україну, прибув вантажний мікроавтобус «Мерседес Спринтер» молдовської реєстрації під керуванням 33-річного громадянина України. Враховуючи наявні індикатори ризиків було прийнято рішення про здійснення поглиб

Прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили в автомобілі велику кількість акумуляторних батарей та кольорові метали.

Так, учора у пункт пропуску «Кучурган», на в’їзд в Україну, прибув вантажний мікроавтобус «Мерседес Спринтер» молдовської реєстрації під керуванням 33-річного громадянина України.

Враховуючи наявні індикатори ризиків було прийнято рішення про здійснення поглибленого огляду автомобіля. В ході перевірки спільною прикордонно-митною оглядовою групою в салоні транспортного засобу, між кабіною  водія та вантажним відсіком, було виявлено замаскований тайник, в якому знаходились більше ста акумуляторних автомобільних батарей, близько 20 міні-батарей та кольоровий металобрухт (мідь та алюміній) загальною вагою майже 130 кг.

  Виявлений товар, який чоловік, ймовірно, мав намір продати на території України, та автомобіль українця було вилучено правоохоронцями.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси