Українчик повинен жити в Україні

НАЗАД
17 лютого 2023 17:16

17 лютого - День спонтанного прояву доброти. Вперше його запровадили в американському місті Денвер, ще 1995-го року.

Проте з кожним роком він набуває все більшої популярності та заохочує всіх людей робити добрі справи.

Сьогодні захисники морських кордонів отримали зворушливу частинку добра – оберіг для воїна – Зайчика-Українчика. Його передала п’ятирічна Вікуся Яблокова, яка, як і багато дітей України, переживає війну по-своєму.  

Усю свою любов до України, віру в наших військових та надію на перемогу, вона втілила у цьому саморобному талісмані, який виготовила разом з матусею Олею. Дівчата впевнені, що добро здатне зцілити від недуга кожного, хто його проявляє. Тому проявляти добрі наміри у всіх своїх діях варто кожній людині.

Вікторія з матусею – вимушені переселенки із південного регіону України. Але найближчим часом мріють повернутися із Румунії додому, де цвіте чебрець і пахне рута, а із джерел тече чиста вода.

«Привіт, мої рідні захисники! Дарую вам оберіг, Зайчика-Українчика, який захистить вас від ворога в тяжку хвилину. Ми разом з матусею від щирого серця зв’язали його для вас. Українчик повинен жити в Україні, на рідній землі, у своїй домівці, з рідними йому людьми. Ми дуже за вас переживаємо і кожного вечора молимось. Цей оберіг – частинка нашого серця. Переможіть, будь ласка! Ми дуже хочемо повернутися додому», - це слова розумної, маленької Вікторії, яка має одне просте бажання - щоб закінчилася війна й настав мир.

Створюйте добро кожен день і все буде Україна!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси