Україна втратила свого справжнього патріота й вірного сина. На Хмельниччині провели в останню путь офіцера-прикордонника Вадима Навроцького

НАЗАД
14 червня 2024 09:00

Йому було 25 років. Мав звання старшого лейтенанта, а в день смерті отримав чергове військове звання – капітан.

Був начальником  прикордонної протитанкової застави бойового підрозділу 9 загону імені Січових Стрільців. Був справжнім прикордонником. Військовий шлях розпочав у 2015 році. Навчався у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького. Під час розподілу, по завершенню навчання, офіцерський жереб пав на службу на півночі. Тут Вадим службу проходив в підрозділах охорони державного кордону. Керував прикордонними підрозділами у Житомирській та Київській областях. Велику війну зустрів тут-таки на півночі. Згодом вибрав для себе службу в бойовому підрозділі – прикордонній комендатурі швидкого реагування. В складі якої боронив незалежність й суверенітет рідної Держави на сході.

Загинув Навроцький Вадим Васильович як справжній офіцер-прикордонник – під час виконання бойового завдання на нульовому рубежі.

1 червня 2024 року в Харківської області він отримав важкі вогнепальні осколкові поранення живота, тазу та обох кінцівок. Був евакуйований побратимами. На превеликий жаль життя воїна не вдалося врятувати. 8 червня від отриманих травм Вадим помер.

Для тих хто знав Захисника він завжди буде людиною з великою душею та щирим серцем. Його пам’ятатимуть справжнім патріотом, порядним та виваженим офіцером й відважним воїном. Він був непохитно мужнім, зі сталевим духом й до кінця вірним військовому обов’язку.

Попри молодий вік Вадим Навроцький був справжнім командиром для бійців. Піклувався про кожного, користувався їхньою повагою, як бойовий офіцер. За його плечима важкий офіцерський шлях і кожний його крок він пройшов із честю.

Поховали захисника на малій Батьківщині – в селі Дашківці Віньковецької громади, що на Хмельниччині. Останню земну шану захиснику віддавали стоячи на колінах. Прощалися з Героєм рідні, близькі, знайомі, друзі, побратими.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Низький уклін.

Нехай у наших серцях завжди залишається пам’ять за Героєм. А наші дії і вчинки будуть направлені аби наблизити Перемогу України!

Вічна пам’ять і слава Воїну-Захиснику!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси