«Україна обов’язково переможе!»

НАЗАД
12 березня 2023 10:44

До 24 лютого Андрій працював начальником сектору пожежного нагляду Львівського загону воєнізованої охорони.

З початком повномасштабного вторгнення 30-річний чоловік одразу вирішив стати на захист Батьківщини. Він допоміг рідним вирішити деякі нагальні справи та вирушив до військкомату. І вже на початку березня долучився до лав прикордонників.

Спочатку підрозділ Андрія вирушив на північ, там бійці пройшли підготовку.

«Це дало нашому підрозділу дуже хороше злагодження. Ми чітко розуміли, що відправимось у зону бойових дій і які завдання будем виконувати. Ніхто з побратимів цього не боявся, у всіх було і є спільне бажання – звільнити нашу землю», - говорить прикордонник.

Понад три місяці підрозділ «Єгеря» виконував бойове завдання на Донеччині. І хоча в цивільному житті Андрій працював у сфері аварійно-рятувальної діяльності, проте руйнування, яких завдали окупанти, його дуже вразили. Прикордонник пригадує, що бачити місцевих жителів, які постійно ховались від обстрілів у підвалах і які залишись без даху над головою, було морально важко. Але найважче для «Єгеря» – була втрата близького побратима, який загинув під час ворожого обстрілу.

«До такого не можливо бути готовим, навіть усвідомити втрату – важко. Сьогодні ми платимо дуже високу ціну за майбутнє нашої держави, за світле майбутнє наших дітей. Ми – сильні, ми – незалежні та ніколи не будемо під чиїмсь ярмом, ми занадто довго терпіли. Україна обов’язково переможе, іншого вибору немає», - говорить «Єгер».

«Єгер» не має сумніву, що разом із побратимами зроблять все, аби нога загарбників більше ніколи не ступала на українську землю.

Пишаємось нашими Героями! Героям слава!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси