Указом Президента України відзначено державною нагородою прикордонницю Мукачівського загону

НАЗАД
20 червня 2021 11:50

Днями Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вручив медаль «За бездоганну службу» ІІІ ступеня начальниці прикордонного підрозділу відділення «Лужанка» капітану Ірині Богуш.

У 2020 році очолюваний нею прикордонний підрозділ визнаний одним із кращих у Мукачівському загоні.

Незважаючи на особливості 2020 року та призупинення функціонування пунктів пропуску через всесвітню пандемію, прикордонні підрозділи відділу «Лужанка» забезпечили стабільність пропускних операцій та показали високий рівень оперативно-службової діяльності, ще раз довели – охоронцю держрубежів України ніщо не стане на заваді в бездоганному виконанні службових обов’язків.   

Під безпосереднім керівництвом Ірини у 2020 році в пункті пропуску «Лужанка» було виявлено та не допущено незаконне переміщення через державний кордон близько 10 викрадених транспортних засобів та автомобілів з підробленими ідентифікаційними номерами, значної кількості контрабандних тютюнових виробів, медичних препаратів психотропної дії, вогнестрільної зброї та чималої кількості грошових коштів у сховках. Також капітан Богуш Ірина завадила незаконному вивезенню з України культурних цінностей.

Особиста принциповість та доброчесність прикордонниці Ірини Богуш, а також виховна робота з підлеглим персоналом стали запорукою постійних відмов від отримання хабарів, що пропонували порушники прикордонного законодавства за спрощення прикордонного контролю.

За сумлінні та самовідданні дії, проявлені під час виконання службових завдань із забезпечення захисту інтересів України на її державному кордоні Указом Президента України капітана Ірину Богуш нагороджено медаллю «За бездоганну службу» ІІІ ступеня. Також Указом Президента України нагороджено медаллю «За військову службу Україні» очільницю пресслужби Донецького прикордонного загону підполковника Наталію Василенко.

Так тримати! Пишаємося колежанками!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси