Учасників благодійного забігу вітали на українсько-угорському кордоні

НАЗАД
09 червня 2018 10:24

25 чоловіків та жінок з Угорщини бігли 30 кілометрів територією України до села Ратівці, де їх зустріла дружина Президента України Марина Порошенко.

Учасників благодійного забігу під патронатом дружини президента Угорщини Аніти Герцег першими зустріли учора прикордонники у пункті пропуску «Тиса». Захід, що стартував 4 червня у Будапешті, має на меті зібрати благодійну допомогу для новоствореного дитячого медичного центру на Закарпатті. 25 чоловіків та жінок з Угорщини бігли ще 30 кілометрів територією України до села Ратівці, де їх зустріла дружина Президента України Марина Порошенко.

Привітати учасників благодійної прийшли також перший заступник Генерального консула Угорщини в м.Ужгород Ласло Куті, заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Віктор Мікулін, керівництво Чопського прикордонного загону та Закарпатської митниці ДФС.

З метою прискорення пропускних операцій прикордонники залучили додатковий персонал та рухомий комплекс автоматизації паспортного контролю. Прикордонний та митний контроль учасники акції пройшли за лічені хвилини, після чого продовжили благородну місію.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси