У Житомирі родині загиблого у боях за Україну прикордонника Олександра Бурсова вручили державну нагороду

НАЗАД
11 квiтня 2023 08:40

Орден «За мужність» ІІІ ступеня дружині захисника вручив заступник директора Департаменту персоналу Адміністрації Державної прикордонної служби України бригадний генерал Іван Васильчук та керівництво 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців.

Страшна війна без жалю забирає найкращих синів та дочок України.

12 травня 2022 року під час оборони міста біля моря – Маріуполя внаслідок масованого ворожого обстрілу вакуумними бомбами загинув старший майстер-сержант Бурсов Олександр Миколайович.  

28 років свого життя Олександр віддав службі в прикордонному відомстві. Завжди усміхнений, привітний, життєрадісний, спокійний, врівноважений. Він ніколи не ховався за чужими спинами, коли потрібно було діяти. Так було й тоді коли ворог прийшов в Україну. Прикордонник разом з побратимами став до зброї з першого дня повномасштабного вторгнення російських окупантів. В складі одного з прикордонних підрозділів безстрашно та відчайдушно тримав оборону «Азовсталі».

Ціною власного життя воїни боронять рідну Батьківщину залишаючись навіки в лавах небесного війська і звідти зверху захищають нас живих на землі.

Відповідно до Указу Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного  суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі старший майстер-сержант Бурсов Олександр Миколайович нагороджений  орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Вічна слава, вічна пам'ять і вічна шана Герою!

Царство небесне!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси