У жителя Одещини правоохоронці виявили наркотичні речовини

НАЗАД
28 серпня 2019 14:50

На Одещині у місцевого жителя правоохоронці виявили наркотичні речовини.

В рамках роботи по перевірці інформації, яка надійшла на адресу Білгород-Дністровського ВП ГУНП в Одеській області, було направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 309 ККУ, а саме щодо громадянина України 1978 року народження, який, можливо, незаконно зберігає наркотичні речовини за місцем проживання у м. Білгород-Дністровський.

Так, на підставі ухвали Білгород-Дністровського районного суду Одеської області та на виконання доручення слідчого СВ Білгород-Дністровського ВП ГУНП в Одеській області, учора спільною міжвідомчою групою у складі співробітників оперативних підрозділів ДПСУ та представників Білгород-Дністровського ВП ГУНП в Одеській області було проведено санкціонований обшук у вищевказаної особи. В результаті перевірки було виявлено приблизно 500 грамів речовини сіро-зеленого кольору, (можливо, марихуана) та 5 грамів речовини білого кольору (можливо амфетамін) та кустарне лабораторне обладнання для виготовлення амфетаміну.

 Вилучену речовину та обладнання представниками Білгород-Дністровського ВП ГУНП в Одеській області буде направлено до НДЕКЦ МВС України для проведення експертизи.

За результатами проведених заходів, слідчим зареєстровано кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 ККУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси