У вересні при спробі незаконного перетину кордону прикордонники Мукачівського загону затримали майже 400 осіб

НАЗАД
02 жовтня 2023 15:36

У вересні прикордонники Мукачівського загону припинили 221 спробу порушення державного кордону, у результаті чого затримали майже 400 осіб.

Найбільше правопорушень припинено на українсько-румунській ділянці кордону. «Спритники» 165 разів намагались пройти повз прикордонні наряди. Загалом у вересні прикордонники затримали на кордоні з Румунією 252 особи.

Ще 129 порушників затримали військовослужбовці, які охороняють кордон з Угорщиною. На цій ділянці за останній місяць було припинено 56 спроб порушення держрубежу.

Тільки за першу добу жовтня місяця прикордонники Мукачівського загону на ділянках відповідальності відділів «Ділове», «Яблунівка», «Вилок» та «Лужанка» зупинили 11 порушників кордону.

Стосовно усіх затриманих було складено протоколи про адмінправопорушення.

За даний вид правопорушення ст. 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» КпАП передбачена відповідальність у вигляді штрафу від 3400 гривень до 13600 гривень або ж адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб, з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси