У коробках з-під туалетного паперу було приховано 154 ящики сигарет

НАЗАД
22 серпня 2016 20:26

Як уже повідомлялося, сьогодні в результаті здобутої напередодні інформації та заходів, проведених оперативними підрозділами Державної прикордонної служби, на Львівщині затримано велику партію контрабандних тютюнових виробів.

Як уже повідомлялося,  сьогодні в результаті  здобутої напередодні інформації та заходів, проведених оперативними  підрозділами Державної прикордонної служби, на Львівщині затримано велику партію контрабандних тютюнових виробів.

Зокрема, в ході реалізації отриманої інформації в н.п. Мостиська, що неподалік кордону, співробітники Держприкордослужби спільно з працівниками ДФС зупинили для перевірки мікроавтобус. В ньому громадянин України переміщував у 60 коробках з-під туалетного паперу сигарети без акцизних марок. Після перерахунку з’ясувалося, що у кожну з цих коробок українець спакував по 2–2,5 ящики сигарет. Загальна кількість тютюнових виробів білоруського виробництва склала 154 ящики.

 З метою проведення подальших заходів перевірки мікроавтобус доставлено до ДФС у м. Львові. Наразі планується направлення повідомлення за ст. 204 ККУ.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси