У Великдень – до великих сердець

НАЗАД
16 квiтня 2023 15:05

Добрі справи, щирі слова та підтримка один одного сьогодні важливі, як ніколи. Український народ в складні часи вміє об’єднуватися та консолідуватися, аби спільно протистояти ворогу.

Наші захисники морських кордонів великодню пору проводять із великими серцями ще юних українців.

Днями військовослужбовці 23 загону Морської охорони Держприкордонслужби долучилися до благодійної акції, що започаткувала Білгород-Дністровська районна військова адміністрація, й привітали дітей найбільш вразливих категорій населення: сиріт, позбавлених батьківського піклування та тих діток, які втратили батьків на війні. Прикордонники порадували діточок смаколиками й поспілкувалися з родинами.

Крім цього, напередодні свята у Білгород-Дністровському будинку офіцерів відбувся майстер-клас для дітей військовослужбовців. Діти залюбки створювали прикраси, аплікації та малюнки на великодню тематику. І організатори, і юні учасники отримали справжнє задоволення від проведеного разом часу.

Також морські прикордонники радо відгукнулися й на запрошення учнів Бритівського навчального закладу загальної середньої освіти I – III ступенів, завітали до них і душевно поспілкувалися. Захисники морських кордонів розповіли дітям про аспекти служби, продемонстрували своє екіпірування, «примірка» якого викликала справжній захват, особливо серед дівчат. Від школярів прикордонники отримали запашні паски та великодні сувеніри-обереги.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси