У Сумах прикордонники виявили 5 громадян Молдови, які незаконно перебували на території України

НАЗАД
02 серпня 2017 13:54

Учора під час проведення оперативно-розшукових заходів, в рамках проведення профілактичних заходів «Мігрант», оперативні співробітники Держприкордонслужби встановили фактичне місце тимчасового проживання в м. Суми іноземних громадян (потенційних незаконни

Учора під час проведення оперативно-розшукових заходів, в рамках проведення профілактичних заходів «Мігрант», оперативні співробітники Держприкордонслужби встановили фактичне місце тимчасового проживання в м. Суми іноземних громадян (потенційних незаконних мігрантів). По даному факту прикордонники відразу повідомили взаємодіючі органи.

Далі у ході реалізації інформації спільна міжвідомча група в складі прикордонників, співробітників ГУ Національної поліції та посадових осіб УДМС у Сумській області в одному з приватних помешкань виявила 5 громадян Молдови. Двоє з іноземців, 1998 та 1999 років народження, не мали жодних документів, а ще двоє, 1991 та 1993 років народження, перевищили встановлений для іноземців термін перебування в Україні. Наразі двох порушників притягнуто до адміністративної відповідальності та тривають заходи щодо встановлення осіб без документів.

Також під час подальших заходів правоохоронці встановили власницю помешкання, де перебували громадяни Молдови. На 56-річну громадянку України правоохоронцями складено протокол за ст. 206 КУпАП «Порушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла, транспортних засобів та сприяння в наданні інших послуг». Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу в розмірі від 5100 до 8500 грн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси