У столичному аеропорту прикордонники притягнули до відповідальності іноземця, який намагався їх підкупити

НАЗАД
31 серпня 2017 09:48

Співробітники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» зафіксували правопорушення скоєне іноземцем, який прямував авіарейсом «Київ-Баку».

Співробітники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» зафіксували правопорушення скоєне іноземцем, який прямував авіарейсом «Київ-Баку».

Громадянина Азербайджану виявили в аеропорту «Бориспіль» під час проходження ним паспортного контролю. У ході перевірки співробітники Держприкордонслужби виявили у паспортному документі особи відмітки не встановленого зразку, які впливали на термін його реєстрації на території України. Під час роз'яснення громадянину зафіксованих ним порушень, іноземець спробував підкупити старшого зміни прикордонних нарядів аби той «закрив очі» на порушення законодавства України. Для позитивного вирішення свого питання чоловік запропонував співробітнику відомства неправомірну грошову винагороду в сумі 1000 гривень.

Через порушення терміну перебування в Україні громадянина притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 ч. 2 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України), а за виявлення ознак злочину передбаченого ст. 358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) повідомлено представників лінійного відділу Національної поліції.

Всього за добу прикордонники ОКПП «Київ» притягнули до адміністративної відповідальності 24 громадян. Причиною притягнення стало порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України.

Державна прикордонна служба України закликає громадян не порушувати правила перебування в Україні або ж транзитного проїзду через її територію, а також завчасно готуватись до поїздки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси