У Східному регіональному управління зустріли молоде офіцерське поповнення

НАЗАД
14 липня 2017 11:59

На початку цього місяця, після першої офіцерської відпустки, до органів охорони державного кордону Східного регіонального управління прибуло молоде поповнення – 29 лейтенантів – випускників 25-го ювілейного випуску Національної академії Держприкордонслужб

На початку цього місяця, після першої офіцерської відпустки, до органів охорони державного кордону Східного регіонального управління прибуло молоде поповнення – 29 лейтенантів – випускників 25-го ювілейного випуску Національної академії Держприкордонслужби.

Для вводу на посади молодих офіцерів як в  регіональному управлінні, так і в органах охорони державного кордону було проведено методичні збори. Офіцери ознайомились з ділянками відповідальності, особливостями несення служби прикордонними нарядами відділів прикордонної служби, інженерно-технічним облаштуванням кордону на ділянці з РФ тощо.

Також керівництво, зокрема начальник Східного регіонального управління генерал-майор Сергій Бідило та його заступники ознайомили молодих офіцерів з обстановкою, яка склалась на ділянці Східного регіонального управління в умовах здійснення антитерористичної операції та  особливостями  несення служби.

Крім того, керівники регіонального управління разом з молодими офіцерами вшанували загиблих прикордонників, які три роки тому полягли за цілісність та незалежність нашої держави в н.п. Зеленопілля та поблизу пункту пропуску «Довжанський» Луганської області. В той день, 11 липня 2014 року, внаслідок обстрілу бойовиків із застосуванням мінометів та систем залпового вогню «Град», в районі н.п. Зеленопілля Луганської області загинули 7 військовослужбовців ДПСУ, ще 2 було поранено.

«Хочу згадати тих, хто поклав свої голови, віддав найцінніше, що в них було – своє життя – за свободу, волю та надію на мир в Україні. 67 героїв-прикордонників, з них - 30 прикордонників Східного регіонального управління полягли в боях за Україну і назавжди увійшли до народної пам’яті і літопису Державної прикордонної служби. Вшанування пам’яті наших побратимів-прикордонників – є нашим святим обов’язком», - зазначив начальник Східного регіонального управління ДПСУ генерал-майор Сергій Бідило під час покладання квітів до Дошки Пам’яті.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси