У Східному регіональному управлінні Держприкордонслужби відбулось розширене засідання ветеранів – прикордонників

НАЗАД
25 липня 2017 17:03

Сьогодні у Східному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України відбулось розширене засідання комітету громадської організації «Всеукраїнська організація ветеранів - прикордонників».

Сьогодні  у Східному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України відбулось розширене засідання комітету громадської організації «Всеукраїнська організація ветеранів - прикордонників».

У заході, який очолив Голова комітету Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників генерал-лейтенант у відставці Анатолій Макаров, взяли участь представники ветеранських організацій майже зі всіх областей України.

В рамках проведення заходу ветерани побували у відділі прикордонної служби «Дергачі» Харківського загону, на ділянці якого ознайомилися з сучасною системою охорони державного кордону та інженерним облаштуванням ділянки відділу. Під час зустрічі з керівництвом та персоналом відділу Анатолій Макаров зазначив, що охорона державних рубежів завжди була і залишиться почесною та відповідальною справою для кожного прикордонника, також висловив сподівання, що нинішнє покоління з честю продовжуватиме та примножуватиме славні патріотичні та бойові традиції Державної прикордонної служби України. Також в ході візиту ветерани відвідали музей Східного регіонального управління ДПСУ, вшанували пам'ять загиблих воїнів - прикордонників Східного регіонального управління ДПСУ та поклали квіти до меморіальної дошки пам’яті.

На засіданні члени комітету обговорили порядок удосконалення та проведення заходів програми військово-патріотичного виховання молоді, розрахованої до 2020 року, та порядок подальшого вдосконалення взаємодії з органами охорони кордону та аналогічними громадськими організаціями.

Завершився візит членів громадської – ветеранської організації до Харкова відвідуванням експозиції, присвяченої участі воїнів-прикордонників в АТО на меморіальному комплексі «Висота маршала Конєва».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси