У «Шегинях» українці тричі намагались підкупити прикордонників

НАЗАД
17 квiтня 2018 12:24

Як уже повідомлялося учора, в пункті пропуску «Шегині» прикордонники Мостиського загону затримали та передали поліцейським водія мікроавтобуса, який намагався підкупити правоохоронців та поза чергою пройти види контролю.

Як уже повідомлялося учора, в пункті пропуску «Шегині» прикордонники Мостиського загону затримали та передали поліцейським водія мікроавтобуса, який намагався підкупити правоохоронців та поза чергою пройти види контролю. 52-річний житель Львівщини запропонував прикордонникові 800 гривень неправомірної винагороди, натомість стосовно його неправомірних дій прикордонники направили співробітникам Нацполіції повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». 

Крім того, у пункті пропуску «Шегині» прикордонники цього ж загону у взаємодії зі співробітниками внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби задокументували спробу надання неправомірної вигоди у розмiрi 500 гривень громадянином України, також за сприяння у позачерговому перетині державного кордону.

Ще одну спробу надання неправомірної вигоди у розмiрi 100 польських злотих задокументовано прикордонниками загону і внутрішньої та власної безпеки Держприкордлонслужби у цьому ж пункті пропуску на в’їзд в Україну. Чоловік намагався заплатити за те, що подорожував без страхового поліса на транспортний засіб.

По усіх випадках виявлених правопорушень співробітники внутрішньої та власної безпеки направили повідомлення до ГУ НП у Львівській області.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси