У Румунію контрабандисти переправляли 40 ящиків сигарет, а через втрату товару пробили колеса автівки прикордонника

НАЗАД
27 березня 2019 11:28

Велику партію сигарет поблизу українсько-румунського кордону виявили правоохоронці учора ввечері.

За півтори тисячі метрів від державного кордону, в ході реалізації випереджувальної інформації та за участі співробітників оперативних підрозділів Західного регіонального управління Держприкордонслужби,  представників СБУ в Чернівецькій області та мобільного прикордонного підрозділу «Чернівці» вдалося запобігти  переміщенню 40 ящиків сигарет. Підакцизний товар пачкарі спробували перемістити на ділянці відповідальності  відділу  «Фальків».

З появою правоохоронців правопорушники вдалися до втечі, залишивши 34 пакунки з сигаретами. Переслідуючи втікачів, прикордонники натрапили ще на 6 пакунків з тютюном тієї ж марки. Зважаючи на гірську та лісисту місцевість, аби зупинити правопорушників, які не реагували на вимоги прикордонників та продовжували втечу, правоохоронцям довелося здійснити кілька попереджувальних пострілів вгору. Однак правопорушники не зупинились. Зараз тривають їх пошуки.   

Проте, очевидно після втрати товару, а це 19 тисяч пачок,  контрабандисти вирішили помститися правоохоронцям, адже одному з прикордонників наряду, який брав участь у заходах,  невідомі прокололи колеса автотранспорту.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси