У рамках проекту TWINNING відбулися обговорення задля удосконалення діяльності прикордонного відомства

НАЗАД
04 вересня 2018 11:44

Окремо, розглядалися діючі проекти МТД та обговорено питання пріоритетності виконання Плану заходів з реалізації інтегрованого управління кордоном і рекомендації, отримані у рамках проекту.

У період з 27 по 31 серпня цього року в Адміністрації Держприкордонслужби відбувся черговий захід в рамках проекту TWINNING.

Протягом цих днів експерти з країн ЄС разом з фахівцями прикордонного відомства обмінювалися досвідом щодо роботи з громадськістю, висвітлення інформації на офіційних веб-ресурсах, а також використання інформації, яка надходить від громадян, у службовій діяльності для протидії злочинам на кордоні, у тому числі корупційним проявам та ін. Також обговорювалися питання запровадження спільного контролю у пунктах пропуску через кордон.

Крім того, експерти проекту TWINNING ознайомилися з роботою Головного центру управління службою Держприкордонслужби та гарячої лінії «Служби довіри». Окремо, розглядалися діючі проекти міжнародно-технічної допомоги та обговорено питання пріоритетності виконання Плану заходів з реалізації інтегрованого управління кордоном і рекомендації, отримані у рамках проекту.

Європейськими експертами запропоновано ряд рекомендацій щодо удосконалення діяльності прикордонного відомства із зазначених вище питань та загалом надано високу оцінку роботі Держприкордонслужби в рамках проекту.

Варто відмітити, що на завершальному етапі проекту TWINNING 13 вересня цього року відбудеться семінар, під час якого учасники підіб’ють підсумки проведеної роботи та обговорять питання черговості виконання завдань розвитку інтегрованого управління кордоном і напрямів подальшої підтримки Держприкордонслужби України з боку країн Європейського Союзу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси