У пункті пропуску та КПВВ прикордонники виявили дві гвинтівки та пістолет

НАЗАД
29 липня 2019 12:08

У минулі вихідні у пункті пропуску «Тиса», що на Закарпатті, військовослужбовці Чопського загону запобігли незаконному ввезенню на територію України двох одиниць пневматичної зброї.

Повертаючись з Угорщини 23-річний українець намагався приховано від контролю перемістити через кордон пневматичні гвинтівки марки «KANDAR» калібру 5,5 мм німецького виробництва. Їх виявили під час поглибленого огляду вантажного автомобіля «Citroen» угорської реєстрації, яким наш співвітчизник прямував як пасажир. Гвинтівки, загорнуті в одяг, знайшли у ящику для інструментів у причепі автомобіля.

За даним фактом прикордонники проінформували співробітників Нацполіції. Виявлені гвинтівки вилучено в установленому законодавством порядку працівниками фіскальної служби.

А в КПВВ «Чаплинка» прикордонники Херсонського загону спільно з представниками ДФС у відділенні для рукавичок автомобіля «Субару» виявили пневматичний пістолет.

Зброю вилучено. До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ч.2 ст. 263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси