У пункті пропуску на Вінниччині прикордонники затримали молдованина з марихуаною

НАЗАД
09 листопада 2016 09:20

Учора у пункті пропуску «Могилів-Подільський - Отач» прикордонники Могилів-Подільського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили близько 320 грамів марихуани.

Учора у пункті пропуску «Могилів-Подільський - Отач» прикордонники Могилів-Подільського загону спільно з працівниками фіскальної служби   виявили близько 320 грамів марихуани.

Під час перевірки паспортних документів у громадянина Молдови, який прямував в Україну пішки, вартових кордону привернула увагу його знервованість. У ході подальшої поглибленої перевірки під верхнім одягом у молдованина  виявили «травичку», загорнуту в пакунок.    

Прикордонники за даним фактом проінформували співробітників СБУ. 34-річного громадянина Молдови, в діях якого вбачаються ознаки кримінального правопорушення за ст.305 ч.2 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів», затримано.  По даному факту розпочато слідчі дії.

Нагадаємо, що з початку поточного року прикордонники Могилів-Подільського загону на державному кордоні виявили у різноманітних сховках 100 кг прекурсорів та близько 800 грамів наркотичної сировини. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси