У пунктах пропуску у 4 випадках прикордонники виявили наркотичні та психотропні речовини

НАЗАД
07 вересня 2016 09:18

Наркотичні та психотропні речовини виявили минулої доби співробітники Держприкордонслужби та працівники митниці у пунктах пропуску на державному кордоні.

Наркотичні та психотропні речовини виявили минулої доби співробітники  Держприкордонслужби та працівники митниці у пунктах пропуску на державному кордоні.

Виявити наркотичні засоби прикордонникам Харківського загону допоміг службовий собака, який зреагував на пасажира поїзда «Кривий Ріг – Москва». Попередньо було встановлено, що прихований ним пакунок був з марихуаною.

Прикордонники Чернігівського загону в особистих речах громадянина Молдови, також за допомогою собаки, виявили пакунок з таким ж «зіллям». Чоловік прямував рейсовим автобусом до Москви через пункт пропуску «Нові Яриловичі».

А на Вінниччині під час заходів контролю службовий собака спрацював на автівку, в якій наш співвітчизник перевозив 40 таблеток психотропної дії. Українець повертався автомобілем «Мерседес» із Молдови в Україну  через пункт пропуску «Могилів-Подільський».

З наркотичними речовинами намагався в`їхати в Україну і громадянин Польщі, якого спинили для перевірки прикордонники Луцького загону та працівники  митниці у пункті пропуску «Ягодин». У поляка було виявлено два пакуночки з «травою», попередньо марихуаною, та порошкоподібною речовиною білого кольору. Речовини, які були знайдені під переднім сидінням автомобіля «Ауді» та в особистих речах громадянина Польщі, вилучено та передано на експертизу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси