У пунктах пропуску та в КПВВ на адмінмежі прикордонники виявили 3 автомобілі з підробленими документами

НАЗАД
15 березня 2017 11:57

Учора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону виявили підроблене свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Учора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону виявили підроблене свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Під час перевірки вантажного автомобіля «DAF» англійської реєстрації, яким повертався з Росії наш співвітчизник, у прикордонного наряду виникли сумніви щодо дійсності свідоцтва про реєстрацію даного транспортного засобу.

За результатами поглибленої перевірки документа охоронці кордону встановили, що наданий водієм під час проходження прикордонного контролю документ, можливо, є підробленим.

Наразі транспортний засіб 2003 року випуску переданий встановленим порядком співробітникам поліції для подальшої перевірки.

Також учора прикордонний наряд Чопського загону спільно з працівниками фіскальної служби в пункті пропуску «Тиса» виявив підроблене доручення на право керування автомобілем «Опель» 1998 року випуску словацької реєстрації. Водія разом з автівкою передано працівниками ДФС.

Крім того, чергову коштовну автівку з порушенням затримали прикордонники Бердянського загону на адмінмежі із анексованим Кримом.

Так, сьогодні вранці прикордонники у контрольному пункті «Чонгар» зупинили для перевірки «Volkswagen» кримської реєстрації під керуванням нашого співвітчизника. Під час здійснення контролю автівки військовослужбовці встановили, що доручення на право керування видано без присутності власника, оскільки господар авто ще у 2015 році залишив материкову частину України та проживає в окупованому Криму.

До Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси