У приватному помешканні жителя Буковини правоохоронці виявили 57 ящиків сигарет

НАЗАД
18 грудня 2016 11:46

Місце накопичення великої партії контрабандних сигарет у прикордонні вилучили учора в н.п. Долішній Шепіт Вижницького району, що на Буковині.

Місце накопичення великої партії контрабандних сигарет у прикордонні вилучили учора в н.п. Долішній Шепіт Вижницького району, що на Буковині.

Так, перевіряючи інформацію оперативних співробітників Західного регіонального управління ДПСУ, спільною міжвідомчою групою у складі прикордонників відділу «Фальків» Чернівецького загону, представників Національної поліції, СБУ та ДФС у Чернівецькій області, за попередньою згодою власника було проведено огляд нежилих приміщень приватної оселі. В результаті чого було виявлено 57 ящиків із сигаретами «Марбле», «Ашіма» та «Вічерой» без марок акцизного збору України. Контрафактний товар знаходився у дерев’яному сараї приватного подвір’я. Скоріш за все, куриво планували переправити до сусідньої Румунії.

Усі виявлені тютюнові вироби були вилучені та передані представникам ДФС у Чернівецькій області. А власнику приміщення за дане правопорушення доведеться відповідати згідно чинного законодавства.

Варто зазначити, що посилення прикордонниками протидії протиправним елементам змушує останніх шукати все нові й нові методи та шляхи переміщення контрабандних товарів по той бік кордону. Однак прикордонники діють на випередження та виявляють контрабанду ще на підступах до державного кордону та не допускають їх переміщення. Тому такі заходи з боку Держприкордонслужби будуть посилюватись і надалі.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси