У прикордонному виші завершилися заходи державної атестації

НАЗАД
24 червня 2021 11:25

У Національній академії Держприкордонслужби України завершила роботу державна екзаменаційна комісія.

Здобувачі вищої освіти успішно склали державні екзамени та захистили свої кваліфікаційні роботи.

«Вважаю, що робота комісії була напруженою, але успішною. Захист було організовано на високому рівні, слухачі та курсанти продемонстрували достатній рівень підготовки та вміння вирішувати поставлені завдання», - зазначив голова ДЕК Директор департаменту охорони державного кордону Адміністрації Держприкордонслужби України генерал-майор Леонід Баран.

Цьогоріч  навчання в академії закінчують 448 випускників – 86 офіцерів, здобувачів військової освіти оперативно-тактичного рівня, 319 майбутніх лейтенантів та 43 студенти, здобувачі бакалаврського та магістерського ступенів вищої освіти. За успішне навчання та складені на відмінно іспити, дипломи з відзнакою отримають 40 випускників академії. Прізвища двох офіцерів – випускників  факультету підготовки керівних кадрів, які закінчили навчання з відзнакою, будуть занесені на дошку пошани Національної академії.

Нагадаємо, що цієї суботи, 26 червня, на Майдані Незалежності міста Хмельницького відбудеться урочистий випуск та вручення дипломів випускникам,  а вчорашні курсанти отримають свої перші офіцерські погони.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси