У прикордонному вищі розпочався чемпіонат Держприкордонслужби України з універсального бою

НАЗАД
13 липня 2021 12:05

Сьогодні у Національній академії відбулося врочисте відкриття чемпіонату Державної прикордонної служби України з універсального бою, присвяченого пам’яті генерал-полковника Віктора Банних.

На відкритті змагань були присутні ректор Національної академії Державної прикордонної служби України генерал-майор Олександр Луцький, помічник Голови Державної прикордонної служби України – голова спортивного комітету відомства Микола Подоляк, заступник Хмельницького міського голови Роман Примуш, представники фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» та спортивних організацій міста та області. Також серед почесних гостей Чемпіонату були родина генерал-полковника Віктора Банних – його син Сергій Банних та онучка Ганна.

Ректор академії привітав спортсменів з відкриттям змагань та закликав присутніх вшанувати пам'ять Віктора Банних та всіх тих, хто віддав своє життя, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України. Сергій Банних у своєму вітальному слові зазначив, що у свій час, при формуванні прикордонного відомства сучасної України, його батько Віктор Банних, окрім бойової підготовки та розбудови матеріальної бази, значну увагу приділяв збереженню та становленню прикордонних спортивних традицій.

«Введення в традицію прикордонної служби тренувань з універсального бою є важливим елементом підготовки прикордонника у сучасних умовах, адже дозволяє орієнтуватися в обстановці та підтримувати стійкий емоційний стан», -зауважив Сергій Банних.

Усього в Чемпіонаті візьмуть участь 102 учасники з різних органів охорони державного кордону, зокрема – один майстер спорту України міжнародного класу, шість майстрів спорту України та шість кандидатів в майстри спорту. Вітаємо учасників з початком змагань! Нехай переможе сильніший!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси